Klubbillet

Sådan opretter du en klubbillet

Under fanebladet Klubbilletter kan du oprette forskellige billettyper som gælder for en begrænset periode og kan benyttes i stedet for f.eks. kontingenter eller som rabat billetter.
Du kan til hver en tid se, hvilke gyldige billetter medlemmet har købt.

Billet typer, viser eksisterende billetter.
Billet kategoribruges administrativt til at holde styr på, hvad en billet skal gælder til.
  1. Billetter indenfor samme kategori - Man kan IKKE købe flere billetter i samme kategori som gælder samtidigt.
  2. Billetter i forskellige kategorier - Man kan GODT købe flere billetter i forskellige kategorier som gælder samtidigt.

Eksempel på billet i samme kategori (en kontingent billet)
Du opretter en kategori der hedder Kontingent. Herefter opretter du billet A, som kan købes fra er den 1. januar 2010 frem til december 2010, med en gyldighedsperiode på 1 måned. Du opretter så bagefter billet B i samme kategori, med samme købsperiode men med en gyldighedsperiode på 3 måneder. Køberen kan nu ikke have begge billetter på samme tid, men i forlængelse af hinanden. Hvis han køber begge to vil have derfor have Billet A den første måned og Billet B i de 3 efterfølgende måneder.

Eksempel på billet i forskellige kategorier (en rabat billet)
Du opretter en ny kategori som hedder Rabat. Herefter opretter du billet C, som kan købes i samme købsperiode som billet A og med samme gyldighedsperiode. Køberen kan nu have både billet A og C i samme periode fordi de er i forskellige kategorier.

XVed forsat at benytte Clubcommander, acceptere du vores brug af cookies. Læs mere her. her